DUS JE HEBT EEN BURN-OUT?

Oef. Dat is pittig.
Ik kan me voorstellen dat je voor je gevoel de weg kwijt bent.
Je slaapt wellicht slecht.
En halverwege de ochtend heb je het gevoel dat je batterij al leeg is.

Veel van de klanten die mijn hulp vragen om vanuit hun burn-out zich weer energiek en krachtig te voelen zeggen me dat ze het gevoel hebben aan de zijlijn te staan. Als toeschouwers. Zonder nog echt mee te doen met het leven dat voor anderen door draait.

Ik begrijp dat je liever vandaag dan morgen je weer gezond en fit wilt voelen. Helemaal weet wat je precies gaat doen om je leven opnieuw vorm te geven en weer het gevoel dat hebben dat je “er weer helemaal bent” en mee doet.
Maar ik weet ook dat je ook zelf beseft dat dit een proces is dat je niet kunt overhaasten.

“Help mij om mijn leven weer op de rit te krijgen” vragen klanten me als ze een burn-out traject willen doen. En dat doe ik ook graag voor jou. In je eigen ritme. Snel als het sneller kan. Of met meer vertraging als dat is wat je nodig hebt.

Er is niet één weg om uit je burn-out te komen. Niemand leert je hoe je dat moet doen. Hoe je om moet gaan met alle twijfels die je ervaart.
Met je gebrek aan energie. Of juist alle drukte in je hoofd.
Daarom help ik je graag om samen met jou te ontdekken hoe JIJ jezelf kunt helpen om vanuit je burn-out je weer energiek, gezond en krachtig te voelen.
Op jouw eigen manier. En je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag.

HOE KAN IK JE HELPEN?

Of is dit wat je zoekt?

HOE IK WERK

Mijn coaching is erop gericht je steeds uit te nodigen van denken naar voelen te gaan. Op een zachte, liefdevolle en veilige manier. Dat betekent niet dat we blijven hangen in zware of negatieve gevoelens. Mijn ervaring is dat als je aandacht durft te geven aan wat je voelt, je beter kunt benoemen wat de werkelijke patronen zijn die je belemmeren. Daardoor wordt het helder wat je nodig hebt om echt vooruit te kunnen gaan en te groeien.

Daarbij gebruik ik de natuur als spiegel. Zeker als je nog niet gewend bent echt naar je gevoel te luisteren kun je het lastig vinden woorden te geven aan wat je ervaart. Door de natuur als spiegel te gebruiken kun je praten in beelden en metaforen. Op die manier help ik je woorden te geven aan je patronen en behoeften. Wanneer die helder zijn kunnen we actief werken aan het veranderen van je patronen en ruimte maken voor wat je nodig hebt. Dat geeft je de ruimte en vrijheid om je leven op jouw eigen manier en in jouw eigen ritme te leven.

Ik wil je graag laten ervaren dat aandacht geven aan je gevoelens minder spannend of overweldigend is dan je nu denkt. En dat het je de inzichten geeft die je werkelijk vooruit helpen om het leven te leiden dat bij jou past en je goed, energiek en krachtig te voelen.
Ik help je hier graag bij!

WAT KLANTEN ZEGGEN

“Ik voelde tijdens onze eerste ontmoeting direct een klik met Marian, wat voor mij heel erg belangrijk is om me open te kunnen stellen. Het prettige contact met Marian, in combinatie met het buiten zijn maakte dat ik me fijn voelde en vertrouwen had in een goede afloop.”  Marloes

“De sessie heeft een opgesloten energie ontketend als het gaat over mijn eigen ontwikkeling. Die was er altijd wel maar ik had het weggestopt.”  Joris

“Marian is rustig en tegelijkertijd stevig, ze ziet veel en stelt mooie vragen. De natuur geeft een extra dimensie aan haar manier van coachen.”  Susan

“Vooraf was ik kritisch, ik vond eigenlijk dat ik geen hulp nodig had, maar ik ben ontzettend blij dat ik dit traject heb doorgelopen. Al met al durf ik te zeggen dat ik zonder de BoFit-sessies met Marian niet had gestaan waar ik nu sta en vooral hóe ik er sta.”  Martin

Copyright 2017 – marianbuijs.nl