HSP aan Zee

Tweedaagse Retreat

Wil je onderzoeken wat hoogsensitiviteit voor jou betekent?
Wil je ervaren hoe helend de natuur kan werken voor jou?
Wil je gezien worden, maar ook gewoon aan de slag?

Dan is dit jouw retreat! Houd de wereld even op afstand en focus met een HSP-coach twee dagen op wat hoogsensitiviteit voor jou betekent. Je verblijft in een sfeervol B&B in de buurt van Oranjezon: een uitgestrekt natuurgebied pal achter de Noordzee. Oranjezon is onze werkkamer en wellness-centrum. Terwijl we wandelen, verkennen we jouw situatie aan de hand van wat je ziet, voelt en hoort. Buiten zijn, in de natuur, helpt je om tot de kern van je vraag te komen: uit je hoofd, in je lijf. Het zal je goed doen!

Als ik met jou werk, stem ik af op wat je me vertelt, maar ook op wat je me onbewust laat zien. Dat is ook het gebied waarin ik je kan laten voelen wat echt bij jou past – en wat niet. Samen kijken we naar wat je energie kost, naar jouw bijzondere kwaliteiten en leefstijl. Ik zorg ervoor dat je dit proces gedoseerd ervaart, zodat je de tijd hebt om jouw inzichten te verwerken.

Hoogsensitiviteit kan een dimensie geven aan de keuzes die je maakt in je leven. Het vraagt alleen dat je goed leert kijken naar jouw energiehuishouding en gevoelens. Tijdens deze retreat geef ik jouw bewustzijn een boost en help je met het aanvoelen én verleggen van jouw grenzen. Twee intense dagen kunnen het verschil maken. Hoogsensitiviteit inzetten als kracht is super inspirerend!

Programma

Dag 1
12 uur: kennismaking en we lunchen samen in alle rust op de plek waar je verblijft. Vers bereid en gezond, dat spreekt voor zich. We verkennen de vragen en wensen die je van tevoren hebt gemaild.
14 – 16 uur: 1e buitensessie in natuurgebied Oranjezon
We wandelen en kijken aandachtig om ons heen. De natuur is altijd gul: we verzamelen mooie vergezichten en symbolen die van pas komen bij het uitdiepen van jouw HSP profiel. We besluiten onze buitensessie met een opdracht waar je later die middag of avond aan kunt werken. Morgenochtend zien we elkaar weer.

Dag 2
9.30 uur: 2e buitensessie in Oranjezon
We ontmoeten elkaar op de parkeerplaats bij Uitspanning Oranjezon. We blikken terug op wat we gisteren hebben verkend en nemen jouw opdracht als uitgangspunt voor deze ochtend.
11.30 uur: we ronden onze wandeling af en nemen afscheid.

Wat kost HSP Aan Zee?

Afhankelijk van de B&B van jouw keuze kost het basisprogramma van deze retreat €425 – €455. Een investering in jezelf!

Vervoer
Kom je met de auto, dan ben je overal op Walcheren binnen een dik kwartier. Fietsen is hier heerlijk en extra aan te raden als je met de trein naar Middelburg komt.

Uit eten?
Vind je het fijn om niet veel tijd te verliezen met het vinden van een fijne plek om te eten? Waar het gezellig is en het eten echt lekker? Ik kan je verschillende restaurants aanbevelen.

Verblijf in een B&B

Je kunt kiezen uit verschillende mooie plekken om te verblijven. In overleg plannen we samen een prachtige, rustgevende B&B op het mooie Walcheren.

hsp coach

Wat klanten zeggen

De eerste ontmoeting voelde meteen goed. Ik voelde mij veilig en durfde me open te stellen. Met de praktische oefeningen in de natuur en de scherpe vragen die je mij op het juiste moment wist te stellen, kwam ik voor mezelf al gauw tot heldere inzichten. Best confronterend af en toe, maar met de nodige humor wist je het luchtig te houden. Ook kreeg ik bruikbare handvatten, die ik nu gemakkelijk kan toepassen in het dagelijks leven. Bedankt Marian voor je begrip, geduld en fijne manier van coaching. Ik had nooit verwacht dat deze HSP retreat van slechts twee dagen mij zoveel zou brengen. Een echt stukje maatwerk. En mocht ik er toch weer eens niet helemaal uit komen, dan zal ik je zonder twijfel bellen voor verdere coaching en ik weet zeker dat je mij dan weer vlot terug op de rails en op gang krijgt!
Liefs, Nathalie

Lieve Marian,
Vanaf het begin wist ik als HSP’er dat ik goed zat bij jou. Ik kon me openstellen en vertellen waar ik behoefte aan had.
Ik ben net terug van onze twee intense daagse coaching en voel me nu al zoveel rijker. Ik zie door onze inzichten hoe ik mijn patronen kan doorbreken. Ik wens dit een ieder toe.
X Yvonne

De tweedaagse retreat met Marian was intens, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Marian heeft gezorgd voor de diepgang die ik zocht rondom uitdagingen die ik heb vanwege hsp’hss. Door diverse oefeningen en fijne gesprekken in de natuur heb ik geleerd om dichterbij mezelf en mijn gevoel te blijven. Ik stond op een kruispunt in mijn leven, had even geen idee meer waar ik voor stond of welke waarden belangrijk voor mij zijn. Marian heeft mij letterlijk met beide voeten terug op de grond gezet. Hierbij respecteerde ze mijn grenzen, maar probeerde op haar eigen, stevige, zachte manier met een gezonde dosis humor mij toch aan te sporen om net even dat stapje extra te zetten. Ik heb mezelf een tijdje ‘unheimisch’ gevoeld na het retreat, maar het resultaat mag er wezen, want de puzzelstukjes vallen langzaam maar zeker op hun plaats. Heel erg bedankt Marian.
Kim.