PERSOONLIJKE GROEI

Je kent het vast wel: iemand zegt iets tegen je en de opmerking blijft je bij. Je gedachten gaan ermee aan de haal en je haalt de opmerking misschien helemaal uit zijn context en zo ben je ervan overtuigd dat deze gedachte helemaal waar is. Het blokkeert je en het belemmert je in je manier van werken of in het contact maken met de ander.

Of je voelt dat je verder wilt groeien op je werk, maar je maakt daar situaties mee waardoor je blokkeert en eigenlijk in hetzelfde cirkeltje blijft ronddraaien.

En soms loop je in je relatie tegen thema’s aan waar je helemaal klaar mee bent. Dan kan ik jou ondersteunen, door al pratend met je, je naar jezelf kan laten kijken, in een persoonlijk traject afgestemd op jouw vragen/ thema’s.
Samen gaan we onderzoeken hoe jij jouw groei wil bereiken en hoe we jouw persoonlijke effectiviteit kunnen vergroten.

Jij stelt je eigen doelen en het bereiken van deze doelen zijn het uitgangspunt in ons traject.
Ik geef jou handvatten en tools om je eigen ontwikkeling te stimuleren, om zo het beste uit jezelf te halen.

Of is dit wat je zoekt?

HOE IK WERK

Mijn coaching is erop gericht je steeds uit te nodigen van denken naar voelen te gaan. Op een zachte, liefdevolle en veilige manier. Dat betekent niet dat we blijven hangen in zware of negatieve gevoelens. Mijn ervaring is dat als je aandacht durft te geven aan wat je voelt, je beter kunt benoemen wat de werkelijke patronen zijn die je belemmeren. Daardoor wordt het helder wat je nodig hebt om echt vooruit te kunnen gaan en te groeien.

Daarbij gebruik ik de natuur als spiegel. Zeker als je nog niet gewend bent echt naar je gevoel te luisteren kun je het lastig vinden woorden te geven aan wat je ervaart. Door de natuur als spiegel te gebruiken kun je praten in beelden en metaforen. Op die manier help ik je woorden te geven aan je patronen en behoeften. Wanneer die helder zijn kunnen we actief werken aan het veranderen van je patronen en ruimte maken voor wat je nodig hebt. Dat geeft je de ruimte en vrijheid om je leven op jouw eigen manier en in jouw eigen ritme te leven.

Ik wil je graag laten ervaren dat aandacht geven aan je gevoelens minder spannend of overweldigend is dan je nu denkt. En dat het je de inzichten geeft die je werkelijk vooruit helpen om het leven te leiden dat bij jou past en je goed, energiek en krachtig te voelen.
Ik help je hier graag bij!

WAT KLANTEN ZEGGEN

“Ik voelde tijdens onze eerste ontmoeting direct een klik met Marian, wat voor mij heel erg belangrijk is om me open te kunnen stellen. Het prettige contact met Marian, in combinatie met het buiten zijn maakte dat ik me fijn voelde en vertrouwen had in een goede afloop.”  Marloes

“De sessie heeft een opgesloten energie ontketend als het gaat over mijn eigen ontwikkeling. Die was er altijd wel maar ik had het weggestopt.”  Joris

“Marian is rustig en tegelijkertijd stevig, ze ziet veel en stelt mooie vragen. De natuur geeft een extra dimensie aan haar manier van coachen.”  Susan

“Vooraf was ik kritisch, ik vond eigenlijk dat ik geen hulp nodig had, maar ik ben ontzettend blij dat ik dit traject heb doorgelopen. Al met al durf ik te zeggen dat ik zonder de BoFit-sessies met Marian niet had gestaan waar ik nu sta en vooral hóe ik er sta.”  Martin

Copyright 2017 – marianbuijs.nl